Anybody speak Dutch?

Lots of pictures like these have started circulating – building the picture in the public’s mind that the bombs were planted by a sole operator with a rucksack.  Jim Stone says the plot is obvious.  The bombs will prove to be made from home made bullet-making kit, putting yet further pressure behind gun ‘control’.  I don’t speak Dutch, but the meaning is clear from the pictures.   This is a continuation of the Sandy Hook anti-gun campaign.

Boston Bombing. Zijn dit de daders?

rugzaktoeristen.jpgHeel Amerika is op zoek naar de dader(s) van de Boston Bombing van maandag. Op verzoek van de FBI, want die vragen alle fotorolletjes, Instagrammetjes, Facebookfoto’s en twitterpica’s van iedereen die bij de finishlijn van de Boston Marathon rond hing. Voor internet het startschot om de schandpaalmachine aan te slingeren. Aanwijzing: 1 foto van een ontplofte rugzak waarin de explosieve snelkookpan met kogellagers en spijkers tot oververhitting werd gebracht. Speculeren maarrr. Waarom rende deze manweg na de ontploffing (video hierrr). En wie zijn de mannen op bovenstaande pica, waarvan eentje een zwarte rugzak draagt (die lijkt op het geëxplodeerde exemplaar), maar op een volgende foto ineens niet meer (pica na de breek). Ook nog in beeld: deze morsige meneer. Op het oog allemaal doodnormale mensen. Ook volgens de autoriteiten: “The person who did this is someone’s friend, neighbor or relative” aldus de FBI. Dus verdachtmaak lekker verder, internet. Bouwen de Feds ondertussen de bom na. Ook heel relevant en belangwekkend natuurlijk, als je verder nog geen aanknopingspunten hebt.
Update: Meer bestudeerbaar beeldmateriaal hierrr en daarrr.
Update: Bovenstaande picae in groter formaat op imgur. Superzoom laat zien dat ze hun tassen gewoon nog bij zich dragen. Oordeel: ONSCHULDIG.

rugzaktoeristenzonderrugzak.jpgDetail: de mannen zijn een tijdje samen te zien, maar vlak voor de explosie is de man met de blauwe sporttas verdwenen.
bostonbombbackpack.jpg

http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2013/04/boston_zijn_dit_de_daders.html

The Tap Blog is a collective of like-minded researchers and writers who’ve joined forces to distribute information and voice opinions avoided by the world’s media.
Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

7 Responses to “Anybody speak Dutch?”

 1. dave bennion says:

  basically, update not guilty

 2. dave bennion says:

  more explanation: if you zoom in on the pic links above you will see he is dragging his bag verdict not guilty

 3. Tapestry says:

  Thanks, Dave. Can you do a zoom and send?

 4. dave bennion says:

  The article says you are to click the link where it says hierr en daarr
  and if you use an image enhancer and zoom you will see he still has his bag

 5. dave bennion says:

  i could translat the whole thing but that would take an hour,

 6. dave bennion says:

  these links near the end of the article:

  Update: Meer bestudeerbaar beeldmateriaal hierrr en daarrr.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.